De teveel vrouw

mute

Vandaag las ik een tekst op de website van MultiDonnas die me enorm naar de keel greep… https://multidonnas.nl/de-teveel-vrouw/

Ik ben een teveel vrouw…

Ik herken mezelf er helemaal in: Ik doe te veel, wil te veel, voel te veel, zeg te veel,… Ik neem vaak teveel ruimte in.
Ik weet dit natuurlijk van mezelf en daardoor hou ik me regelmatig in tijdens overlegmomenten, coachings, privégesprekken, bij het uitdenken van ideeën voor mijn zaak,… Ook al voelt dat alsof er een bom op barsten staat. (Ja, voor diegenen die mij kennen, ik hou me inderdaad écht in ook al kan het bij jullie anders overkomen 😉 ) Nu veel van deze zaken online gebeuren, merk ik dat ik me nog meer inhoud.

IK MUTE MEZELF, letterlijk en figuurlijk en dat begint te wegen…

met of zonder een mondmasker, letterlijk en figuurlijk…

Ik hou me in tijdens overleg. Ik bel minder naar familie, klanten, collega’s,… en ‘verschuil’ me achter berichten via sociale media, What’s App,… Het zoeken naar de regelgeving die bij mijn veelzijdige onderneming ‘past’, daar zakt de moed van in mijn schoenen en denk ik: “Laat maar”. Tijdens online opleidng zit is aan mijn PC, in plaats van mijn dynamische zelf te zijn voor de groep. Soms lijkt SJIC stil te staan, lijk ik stil te staan… Maar daardoor is er ook storm, vooral in mijn hoofd en in mijn lijf.

Tijd voor actie: UNMUTE

Daarom wil ik de oproep van @dionnehendriks volgen: “Dus alsjeblieft, Te Veel Vrouw. Verwonder. Genees. Vraag. Zoek. Verlang. Beweeg. Voel. Zoen. Zeg. Vrij.” Ik wil met SJIC heel graag:

  • Andere ondernemers ondersteunen bij het uitwerken van ideeën tot aanbod.
  • Een klankbord zijn voor ondernemers die voelen dat hun wereld lijkt stil te staan en het tegelijkertijd stormt in hun hoofd
  • Veelzijdige mensen begeleiden in hun veelzijdige leven , veelzijdige loopbaan, veelzijdige onderneming
  • Klanten, die voelen dat het in hun loopbaan allemaal teveel wordt, begeleiden
  • Berichten posten op facebook, Instagram , WISL.world en deze blog, waarin ik anderen verwonder
  • klanten in beweging doen komen en zichzelf unmuten
  • TERUG in alle vrijheid bouwen aan mezelf en aan mijn zaak
  • het teveel aan juwelen in stock aan de man/’vrouw’ brengen

Laat maar horen hoe ik jou kan bijstaan!
#ontwerpjeeigenloopbaan #eenjuweelvaneenloopbaan #SJICLoopbaancoaching #loopbaanbegeleiding #veelzijdigeloopbaan #veelzijdig #creatievegeneralist #multipotential

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *