Ondernemers inspireren

SJIC coaching voor zelfstandige ondernemers
Je eigen zaak! Je hoort het nu allemaal zelf te doen, want … Of toch niet?!

Een eigen zaak, dat doet iets met jou als persoon. Je onderneemt acties, maar niet altijd met het gewenste resultaat. Je energie bruist niet altijd. Het gaat misschien niet altijd even gemakkelijk dan je had voorzien. De realiteit is harder dan je je het had voorgesteld in je ondernemingsdroom…

Je voelt dat je anderen nodig hebt als klankbord, als kritische vriend , als supporter, als bondgenoot, als motivator, als inspirator. Dan kan SJIC Coaching er zijn voor u!

Als zelfstandige hoef je niet alles alleen te doen

Loopbaancoaching voor zelfstandige ondernemers
met loopbaancheques

  • Heb je een eigen zaak, maar wil je het anders?
  • Heb je een idee voor een eigen zaak? Wil je iets nieuws doen/creëren?
  • Wil je écht in actie komen, maar blijft het bij dromen?
  • Wil je een betere work-lifebalance?
  • Wil je weten hoe je jouw talenten en competenties optimaal kan inzetten in je zaak?

SJIC LOOPBAANCOACHING ondersteunt je bij de zoektocht naar antwoorden op deze en nog veel meer ondernemersvragen.

Voor meer info: vraag een gratis kennismakingsgesprek aan of bekijk het filmpje ‘Kan ik me als zelfstandige laten coachen met loopbaancheques?

Dankzij de loopbaancheques van VDAB, betaal je slechts 45 euro voor 4 u coaching met gratis kennismakingsgesprek én gegarandeerde nazorg! Een kado van de Vlaamse regering!

Voor loopbaanbegeleiding werkt SJIC Coaching samen met het erkend en gemandateerd Loopbaancentrum Pygmalion.

Coachingstraject
‘GOE BEZIG’

Traject goe bezig

Als veelzijdig ondernemer is het niet altijd gemakkelijk om je focus te bewaren, om te gaan en door te zetten in waar je mee bezig bent. Je wordt constant afgeleid door nieuwe ideeën, nieuwe input,… Nieuwe projecten lachen je toe.

Een veelzijdig ondernemer wil vrijheid in wat hij/ zij allemaal wil doen. We willen niet in één hokje geplaatst worden, maar ons van alle kanten tonen. We willen met veel passies en interesses aan de slag willen gaan. We werken dus niet aan dé Corebusiness, maar wel aan een veelzijdige business waarin we vaak zeer uiteenlopende zaken combineren.

In dit coachingstraject gaan we niet enkel terugkijken naar wat je goed gedaan hebt in de afgelopen periode. We vertalen dit vooral naar het nu en de toekomst: Wat heb je nodig om je zaak nog beter te doen draaien? Werk je nog voldoende vanuit je passie?  Hoe kan je volhouden waar je mee bezig bent? Van welke projecten neem je best afscheid? Welke nieuwe mogelijkheden zie je? …

SJIC krijgt vaak de vraag: ‘Hoe kan ik mijn zaak meer accountable maken?’ Hier biedt het traject ‘GOE BEZIG‘ biedt hier een antwoord op.

We ontmoeten elkaar maandelijks, bespreken de afgelopen maand, bepalen de focus voor de komende maand en wat je nodig hebt om tot actie te komen… Op basis van de motiverende feedback, inspirerende adviezen en ideeën , kan jezelf als ondernemer evalueren en bijsturen.

Meer info : www.veelzijdigheid.be Traject Goe Bezig


Heb je werknemers in dienst? Zoek je coaching voor hen of voor je team?

Klik dan op ‘Voor een juweel van een organisatie