Over SJIC

Vanwaar de naam SJIC?

Oorspronkelijk dateert de naam van mijn zaak SJIC al van 2009. Toen werkte ik een tijdje als zelfstandige in bijberoep en begeleidde ik workshops Art Clay SIlver. SJIC stond toen voor Silver Jewels In Clay.

SJIC staat nu voor veel meer dan dat.

Mijn zaak noemt niet voor niets: SJIC. In Limburg ligt de betekenis(*) van SJIEK tussen die van ‘leuk’ en ‘geweldig’ in, het kan ook gewoon ‘mooi’ betekenen. Voor mij gaat het om een blijk van waardering, verwondering, bewondering, appreciatie.

Dat is wat ik mijn klanten wil bijbrengen: waardering voor wat er al is, voor wie ze zijn, voor wat er goed gaat; verwondering voor wat er van daaruit mogelijk is en durf en goesting om te veranderen met kleine stapjes en zo een schitterende (of gewoon mooie) toekomst te ontwerpen.

Voor veelzijdige mensen is de eerste stap erkennen en waarderen dat ze veelzijdig zijn. Het is normaal… Er zijn nog mensen die zo denken en functioneren, zoals ik. Daarna kunnen we in één van de verschillende coachingstrajecten die veelzijdigheid op een positieve manier inzetten. Zo ontwerpen we jouw veelzijdige loopbaan, veelzijdige onderneming of veelzijdig leven.

BRILJANT! Samen met SJIC onderzoek jij je veelzijdigheid in al zijn facetten, van alle kanten, zodat je de kwaliteit hiervan kan zien. Wat er aan het licht komt, doet je schitteren in je leven, loopbaan en/ of onderneming.

Waarderend en inspirerend coachen, dat is wat ik doe.

(*) Natuurlijk betekent SJIC of Sjiek of Sjiekelet ook ‘kauwgom’ in verschillende Vlaamse dialecten. Ook passend!
Tijdens het coachingstraject kan je even blijven sjiccen op ideeën, plannen, thema’s,… voordat je tot inzicht en tot actie komt. Ook hoop ik dat wat we in onze samenwerking bereiken blijft plakken!

SJIC
Coaching & Opleiding
BE 0818.866.377