Als zelfstandige hoef je niet alles alleen te doen

“Als zelfstandige hoef je niet alles alleen te doen! Wie zou jou kunnen ondersteunen? Wat zouden voor jouw interessante samenwerkingen kunnen zijn?”
Soms doet het me goed om na een coachingsessie een coachingsvraag voor mezelf te herhalen en hierover te reflecteren.

Ook ik hoef niet alles alleen te doen!
Door me open te stellen voor anderen, creëerde ik nieuwe kansen en is er heel wat in beweging gekomen. Door écht stil te staan bij wat ik wil in mijn loopbaan, kon ik dat op verschillende manieren ontwerpen en exploreren. Ik besefte dat het niet alles via mijn zaak SJIC in de wereld moet zetten… Ik moet zelfs geen zelfstandige in hoofdberoep blijven…Door dit met anderen bespreekbaar te maken, kruisen en nu ook andere wegen mijn pad….

Op maandag 18/10/2021 ga ik halftijds in dienst als vormingsmedewerker en taalcoach bij Ferm Thuiszorg. Dit voelt als een waardering voor de 4 jaar dat ik freelance les geef in hun opleiding Verzorgden/ Zorgkundige.
En wat mooi meegenomen is: ook ‘FERM’ is een uitdrukking van waardering. Dus ook de naam past volledig bij mij!!!

Daarnaast blijf ik natuurlijk actief in mijn eigen zaak SJIC, waar het accent nu ligt op SJIC Coaching.

Binnenkort kondig ik zeker nog andere samenwerkingen aan…


#loopbaancoaching #SJICCoaching #PITloopbaanbegeleiding #ontwerpjeeigenloopbaan #blinkuitinveelzijdigheid #FERMthuiszorg #blijkvanwaardering #ontdekdewouwbijjezelf

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *