INTERMEZZO

Vanaf maart 2020 is de gesloten facebookgroep gestart!

Dankzij de maatregelen van de overheid in verband met Coronavirus, krijgen ondernemers onverwacht tijd vrij : klanten bellen af, evenementen worden geannuleerd of uitgesteld, lessen gaan niet door, winkels sluiten verplicht hun deuren in het weekend,… Tijd voor dit INTERMEZZO… Even los van de dagdagelijkse activiteiten kunnen we stilstaan…Onze onderneming en onszelf als ondernemer onder de loep nemen… Dat is wat INTERMEZZO jou te bieden heeft… We krijgen tijd vrij om elkaar te inspireren, nieuwe zaken te ontwerpen zodat we na 03 april 2020 klaar zijn om deze in de wereld te zetten. Zin om deel te nemen aan de nieuwe inspirerende community voor ondernemers van SJIC Coaching? Word snel lid en ontvang reflectieoefeningen, tips, opdrachten,… zodat je optimaal geïnspireerd wordt om je plannen verder te ontwerpen en uit te voeren…

Vanaf najaar 2020 terug : Inspirerend groepstraject voor ondernemers

INTERMEZZO is een inspiratietraject voor een kleine interdisciplinaire(*) groep ondernemers  die als klankbord optreden bij het ‘willen naar buiten brengen’ van jezelf als ondernemer, van je zaak, van je nieuwe ideeën, plannen, verhalen, marketingacties,…

Ontwerpers/ designers wachten niet tot het product helemaal af is om met ideeën naar buiten te komen. Ze maken prototypes die ze voorstellen en uitgebreid testen, verfijnen en hermaken tot het uiteindelijke product. Prototyping is een cruciale stap in een ontwerpproces, dat wij als ondernemer vaak overslaan. Hier wil INTERMEZZO graag verandering inbrengen: je krijgt tijdens de bijeenkomsten de kans om jouw ideeën, plannen, producten, promoteksten,… af te toetsen bij de groep. Op basis van de feedback, adviezen, aanvullende ideeën die je ontvangt, kan je evalueren en bijsturen, om zo te komen tot een verfijnd aanbod, afgestemd op een bredere markt.

INTERMEZZO is een INTERessante mix van INTERactie, INTERvisie, persoonlijke INTERpretatie, INTERfereren,… in een INTERdisciplinair(*) team van ondernemers onder elkaar.

(*) Er worden slechts beperkt aantal ondernemers van dezelfde bedrijfstak toegelaten per groep om diversiteit te bevorderen.

Voor wie?

INTERMEZZO is bedoeld voor zelfstandige ondernemers in hoofd- of bijberoep, die

  • ervaringen willen delen, feedback willen geven en ontvangen om zo meer te kunnen schitteren als ondernemer.
  • een voorsmaakje van een aanbod, idee, marketingactie,… willen uitproberen, testen en verfijnen in een veilig kader voordat ze ermee naar buiten komen
  • koffiepauzes op het werk missen & af en toe behoefte hebben om “het eens te hebben over…” met collega-ondernemers
  • willen co-creëren en expertise delen met andere ondernemers

Programma najaar 2020:

  • Een vraaggestuurd aanbod op maat van de groep met talrijke experimenteermogelijkheden of op basis van verschillende thema’s onder begeleiding van inspirerend en waarderend coach Leen Van de Wouwer.
  • WELKOMsessie op 24/08/2020
  • 4 groepsessies op de derde maandag van de maand van 9u30 tot 12u30. (Data volgen)
  • 4 co-working-namiddagen van 12u30 tot 15u30
  • Gesloten facebook-groep om vanalles te delen en uit te wisselen

Prijs: 650,00 Euro per persoon (excl. btw)

!!!PROMO: Schrijf in en betaal ten laatste op 31/08/2020 slechts €550,00 ipv €650,00!

Schrijf je in:

Je website

Je zaak en/of functie

Ik wil me graag inschrijven voor:
Traject INTERMEZZO najaar 2020welkomsessie op 24/08/2020Liever individuele coaching van SJIC?

Wil je ook graag 1-op-1 begeleiding? Dan kan je bij SJIC loopbaancoaching aanvragen.
Dankzij de loopbaancheques voor zelfstandigen betaal je slechts 40,00 Euro voor 4u individuele coaching (ter waarde van 550,00 Euro).
Meer info vind je bij ‘Voor een juweel van een loopbaan’

Heb je geen recht op loopbaancheques? Neem dan contact op met coaching@sjic.be voor een offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *