Voor een juweel van een ondernemer

Je bent gestart als ondernemer. Alles is voorbereid: je idee werd een ondernemersplan, je koppelde er het financiële en marketing- luik aan vast. Je eerste klanten zijn een feit. Eindelijk je hebt de stap durven zetten: Je eigen zaak! En nu?

Dat doet iets met jou als persoon. Je onderneemt acties, maar niet altijd met het gewenste resultaat. Je energie bruist niet altijd.Het gaat misschien niet altijd even gemakkelijk dan je had voorzien. De realiteit is harder dan je je het had voorgesteld in je ondernemingsdroom… Je hoort het nu allemaal zelf te doen, want je bent zelfstandige en staan op je eigen benen… Of toch niet?! Je voelt dat je anderen nodig hebt als klankbord, als kritische vriend , als supporter, als bondgenoot, als motivator, als inspirator.

In het persoonlijk coachingstraject ‘Voor een juweel van een ondernemer’ heeft SJIC Coaching oog voor jou als ondernemer. Hoe ervaar jij het ondernemerschap en hoe kan je uitgroeien tot een juweel van een ondernemer. We praten er niet alleen over, maar gaan aan de slag met creatieve methodieken en acties. Je staat sterker in je schoenen, stelt een EHBT (eerste hulp bij twijfel)-kit samen, leert jezelf meer waarderen en vertrouwen, je voelt jezelf een schitterende ondernemer  en … je maakt je eigen juweel tijdens het traject!

Interesse? Stuur een mail naar coaching@sjic.be en we spreken eens af voor een gratis intakegesprek waar we alle mogelijkheden belichten! Tot dan!


Wist dat je als ondernemer ook loopbaancoaching met loopbaancheques kan volgen?
  • Woon je in de regio Heusden-Zolder of Sint-Truiden en Wellen? Schenk jezelf dan een loopbaancoachingMeld je aan via coaching@sjic.be.  SJIC werkt samen met via erkend loopbaancentrum WISL, hierdoor kan je loopbaancoaching betalen met opleidingscheques.
Dankzij de loopbaancheques betaal je slechts 40 euro voor vier uur coaching.
Woon je buiten deze regio? Heb je geen recht op loopbaancheques? Wil je een andere vorm van coaching dan loopbaancoaching?

Vul dan snel het contactformulier in op https://www.sjic.be/contactof stuur een mail naar coaching@sjic.be en we spreken eens af voor een gratis intakegesprek waar we alle mogelijkheden belichten! Tot dan!