Het eerste weekend van onze Pop-up was een succes.

Twee creatieve juweelontwerpsters tonen hun unieke creaties in de POP-UPSHOP Unieke Handgemaakte Juwelen in de vroegere Bla Bla in de Koolmijnlaan, Heusden-Zolder.  Anniek Jacobs is goudsmid en juweelontwerper. Leen Van de Wouwer van SJIC is edelsmid, juweelontwerper en (juweel)coach.

Afgelopen weekend verwelkomden we ongeveer 75 personen in de POP-UP. Niet enkel familie en vrienden kwamen onze collectie bewonderen, ook nieuwsgierigen uit Heusden-Zolder en omstreken die het nieuws vernomen hadden via onze flyer,  een artikel in HBvL, IInternetgazet Heusden-Zolder of Nieuws Heusden-Zolder.  De positieve feedback op ons initiatief en onze ambacht deed enorm deugd. Mensen nog mooier met een sieraad, daar doen we het voor! Er lopen  nu heel wat Juweeltjes rond…

Kon je er nog niet bij zijn?  We zijn nog open op woensdag 07/02 van 14u tot 18u, vrijdag 09/02 van 14u tot 21u en zaterdag 10/02 en zondag 11/02 van 10u tot 18u.
Wens je een workshop  of zilverklei  of emailleren te volgen? Dan kan je al vanaf 9u terecht in onze POP-UPSHOP. Stuur een mailtje naar info@sjic.be als je wil inschrijven.

Enkel sfeerbeelden:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *