Workshops Zilverklei bij u thuis

Art Clay Silver bestaat uit fijn zilverpoeder, organisch bindmiddel en water. Je verwerkt het zoals gewone klei maar na drogen en verhitten in een hete oven wordt de zilverklei omgezet in 99,9% puur zilver. Na het polijsten begint het juweel te blinken! In één workshop maak je een prachtig puur zilveren juweel!

Interesse in workshops juwelen maken in Zilverklei? Dat kan bij u thuis of op locatie!!!
Nodig een aantal vriendinnen, vrienden, buren, collega’s, familie,… uit en SJIC komt langs voor het begeleiden van een gezellige creatieve workshop van 3,5 à 4u. (Min 4 deelnemers, max. 6 deelnemers)

Workshop 1: Basisuitleg van materiaal en basistechnieken voor het ontwerpen en vervaardigen van een zilveren halssieraad en/of oorbellen (excl. ketting).
Prijs: €250,00 voor een workshop (tot 4 personen) + €60,00 per extra persoon (5e en 6e persoon)
Inbegrepen: 10 gram zilverklei, haakjes voor een paar oorbellen of oogje voor hanger, gebruik van gereedschappen, zilverpasta en afbakkosten

Workshop 2: Ontwerpen en vervaardigen van een unieke zilveren ring  (Basiskennis vereist)
Prijs: €270,00 voor een workshop (tot 4 personen) + €65,00 per extra persoon (5e en 6e persoon) 
Inbegrepen: 10 gram zilverklei, gebruik van gereedschappen, zilverpasta en afbakkosten

Workshop 3: Ontwerpen en vervaardigen van een unieke hanger met spuitpasta  (Basiskennis vereist)               
Prijs: €290,00 voor een workshop (tot 4 personen) + €70,00 per extra persoon (5e en 6e persoon)
Inbegrepen: 10 gram spuitpasta, kurkklei, haakjes voor een paar oorbellen of oogje voor hanger, gebruik van gereedschappen, zilverpasta en afbakkosten


DAGWORKSHOP (7u incl pauze van 30min): Van ontwerp tot creatie van een eigen zilveren juweel op maat van jouw stijl en smaak: we doorlopen alle stappen. Welke vorm, welke textuur, welk juweel,… dit bepaal je allemaal zelf.  In deze dagworkshop nemen we meer tijd voor het  ontwerpen en maken we eerst verschillende ontwerpen in gewone klei. We bespreken welk juweel je graag zou willen maken en wat mogelijk is in Art Clay Silver.

Prijs: €400,00 voor een workshop (tot 4 personen) + €95,00 per extra persoon (5e en 6e persoon)
Inbegrepen: 10 gram zilverklei, gewone klei, haakjes voor een paar oorbellen of oogje voor hanger, gebruik van gereedschappen, zilverpasta en afbakkosten


SJIC zorgt voor al het nodige gereedschap en materiaal. Vervoersonkosten binnen de 30 km van 3550 Zolder zijn inbegrepen.

U voorziet zelf enkel een tafel, voldoende stoelen, een werktafel voor gereedschap en natuurlijk een hapje en een drankje voor uw gasten.
(prijzen voor 2018 onder voorbehoud van prijswijzigingen van materiaal)

Wil je deelnemen aan een workshop Zilverklei georganiseerd door SJIC, kijk dan snel in onze kalender voor de geplande data.