Voor een juweel van een loopbaan

Ontwerp je eigen loopbaan

Ben je op zoek naar een job die bij je past? Wil je je huidige job anders aanpakken zodat ze beter bij je past?

Stel je je vragen bij je huidige loopbaan? Dan is SJIC Loopbaancoaching zeker iets voor jou.

SJIC Loopbaancoaching geeft je de nodige inspiratiewaardering en vooral goesting om je nieuwe professionele toekomst te creëren. We ontwerpen verschillende mogelijkheden / prototypes. We formuleren een actieplan, waar jij met trots aan kan werken.

Verschillende mogelijkheden:

Loopbaanbegeleiding in groep

Loopbaanbegeleiding in groep

We starten vanuit jouw loopbaanvraag. Tijdens een workshop in groep kijken we naar je talenten, waarden en kwaliteiten. We brengen je huidige loopbaan in kaart. Wat geeft je energie en waar zitten de energievreters?
Via een actieplan kan je vervolgens naar jouw doel toe werken.

Voor iedereen die graag in groep even stilstaat bij de loopbaan en job(s) en die geen recht heeft op loopbaancheques van VDAB.

Data : Kijk eens in de SJIC Agenda

Loopbaanbegeleiding in groep kost 42 € of (7 WISL‘s) voor 3u begeleiding. We geven je dus de kans om loopbaanbegeleiding te volgen aan ong. dezelfde prijs als met loopbaancheques.

SJIC Loopbaancoaching werkt samen met het erkend en gemandateerd loopbaancenter WISL

Individuele loopbaanbegeleiding

Individuele loopbaancoaching 
met loopbaancheques

Je worstelt in je huidige job en wil dit graag individueel bespreken met een externe coach?

SJIC Loopbaancoaching ondersteunt je bij de zoektocht naar antwoorden op jouw loopbaanvragen.

Dankzij de loopbaancheques van VDAB, betaal je slechts 80 euro voor 7u coaching met gratis kennismakingsgesprek én gegarandeerde nazorg! Een kado van de Vlaamse regering!

Loopbaancoaching met Loopbaancheques kan ook voor zelfstandige ondernemers!

SJIC Loopbaancoaching werkt samen met het erkend en gemandateerd loopbaancenter WISL

Loopbaan- en lifecoaching

Loopbaan & Life coaching

Wil je meer bespreken met SJIC Coaching dan alleen je job en loopbaan? Wil je los van alle voorwaarden en regels van VDAB gecoacht worden? Ook dat kan!

Wil je even stilstaan en je leven onder de loep nemen? Alles op een rijtje zetten en nieuwe toekomstplannen ontwerpen.

Dan kan je een uitgebreider individueel coachingstraject volgen bij SJIC Coaching, volledig op maat van waar jij behoefte aan hebt.


SJIC COACHING gelooft erin dat in elk mens een ‘juweel van onschatbare waarde’ schuilt, dat gezien mag worden. De inspirerende gesprekken met de creatieve en nieuwsgierige Leen Van de Wouwer, doen je inzien wat er mogelijk kan zijn in je loopbaan, je onderneming en/of je team. We creëren een veelzijdig ontwerp van je loopbaan dat richting geeft aan wat jij écht wil en bij je past.  De hands-on aanpak van Leen daagt je uit om actie te ondernemen zodat jij , je team en onderneming durft schitteren als een uniek juweel.VOOR EEN JUWEEL VAN JOUW TOEKOMST

Unieke combinatie van persoonlijke coaching en juweelontwerp!

Individueel coachings- en designtraject waarbij je niet alleen je nieuwe toekomst ontwerpen. De kern van je coaching wordt vertaald in een uniek en hoogstpersoonlijk juweel, dat we samen ontwerpen en/ of creëren. Meer info


Loopbaancoaching Limburg – Woon je in de regio Heusden-Zolder of Hasselt?

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek van 30-45 minuten waarin we stilstaan bij jouw vraag en ik uitleg wat je van SJIC Loopbaancoaching mag verwachten via coaching@sjic.be of via deze knop

Online coachingsgesprekken kunnen natuurlijk ook, eender waar je woont!