SJIC Coaching

Individuele coaching

Voor een juweel van een loopbaan

Loopbaancoaching voor werknemers en ondernemers

Je worstelt in je huidige job en wil dit bespreken met een externe coach? Je koos voor een leven als zelfstandige, maar je staat er niet alleen voor!

SJIC LOOPBAANCOACHING ondersteunt je bij de zoektocht naar antwoorden op deze en nog veel meer vragen .

Voor loopbaanbegeleiding werkt SJIC samen met het erkend en gemandateerd loopbaancenter WISL. Zo krijgen we je loopbaan terug op het juiste spoor of WISL! Dankzij de loopbaancheques van VDAB, betaal je slechts 40 euro voor 4u coaching met gratis kennismakingsgesprek én gegarandeerde nazorg!

Heb je geen recht op loopbaancheques? Wil je een andere vorm van individuele coaching dan loopbaancoaching?  Mail coaching@sjic.be


Voor een juweel van jouw toekomst

UNIEK coachingstraject : combinatie van coaching en juweelontwerp

Je stapt met een schitterend gevoel en juweel uit het coachingstraject.  Je voelt je gedragen door je eigen creatiekracht, energie en motivatie en gestimuleerd door je omgeving.

Het juweel visualiseert (een deel van) je coachingstraject . Je kan het dragen als blijvende herinnering of leidraad voor je toekomst of als instrument om je traject bespreekbaar te maken met anderen in je omgeving.

Wil jij ook een WAARDE-ring, armband, ketting, oorbellen? Stuur een mail naar coaching@sjic.be om een intakegesprek aan te vragen

Voor individuen, zelfstandige, ondernemers,… die hun toekomst anders willen aanpakken maar (nog) niet toekomen aan plannen of tot actie komen.


Voor een juweel van een werknemer

Wil je een of meerdere van je werknemers individuele ondersteuning bieden van een externe coach, zodat hij/zij kan schitteren op de werkvloer?

Wil je net iets meer bieden dan een functionerings-, evaluatie- of groeigesprek? SJIC kan een juweel ontwerpen dit jouw verhaal voor de werknemer ondersteunt.

Feedback is een kado, toch?

Groepscoaching

Intermezzo

Inspirerend groepstraject voor ondernemers

INTERMEZZO is een inspiratietraject voor een kleine interdisciplinaire(*) groep ondernemers  die als klankbord optreden bij het ‘willen naar buiten brengen’ van jezelf als ondernemer, van je zaak, van je nieuwe ideeën, plannen, verhalen, marketingacties,…

INTERMEZZO is een INTERessante mix van INTERactie, INTERvisie, persoonlijke INTERpretatie, INTERfereren,… in een INTERdisciplinair(*) team van ondernemers onder elkaar.


Voor een juweel van een team

Teamcoaching

Sta je voor een (nieuwe) uitdaging als team? Heb je graag ondersteuning bij het zetten van de eerste stappen in je leer- of groeiproces ? Wil je iets nieuws doen/creëren en écht in actie komen?

Wil je graag een juweel van een teamwerking?
Schenk jezelf (of iemand anders) dan een SJIC teamcoaching!

  • Talenten leren kennen en op elkaar afstemmen
  • Positieve feedbackcultuur installeren
  • Gezamenlijke positieve toekomstverhalen creëren
  • Vanuit een gedragen missie en visie acties plannen en ondernemen

Voor een juweel van een organisatie

Coaching in uw organisatie

  • Heb je een nieuwe werknemer in dienst en wil je hem zo snel mogelijk laten schitteren in zijn job en in je team?
  • Staan er medewerkers voor een nieuwe uitdaging?
  • Zijn er in jouw organisatie veranderingen op til waarin je je medewerkers gemotiveerd wil meenemen?

Een juweel op maat van jouw organisatie?

Ben je leidinggevende en zoek je een creatieve manier om je waardering voor je werknemer(s) over te dragen?

Wil je samen met SJIC het verhaal van je organisatie omzetten in een juweel voor je medewerker, klanten,…?

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk op maat?

SJIC-coaching werkt vanuit verhalen inspirerend, motiverend, oplossings- en perspectiefgericht aan concrete doelstellingen “op maat”. We ontwerpen samen een uniek plan van aanpak om écht over te gaan tot actie. Doorheen het proces in mijn coachingspraktijk of op de werkvloer word je een schitterend en waardevol juweel van een persoon, team of organisatie dat (graag) gezien mag worden.