SJIC Coaching

Individuele coaching
Voor een juweel van een werknemer

Sta je voor een (nieuwe) uitdaging? Heb je een idee? Heb je een droom of wens? Wil je iets veranderen in je leven (jezelf, je job, balans werk-privé, je familie, je omgeving,…)?
Heb je graag ondersteuning bij het zetten van de eerste stappen in je leer- of groeiproces ? Wil je iets nieuws doen/creëren en écht in actie komen? Ben je op zoek naar meer zelfvertrouwen?

Voor een juweel van een ondernemer

In een persoonlijk coachingstraject ‘Voor een juweel van een ondernemer’ heeft SJIC Coaching oog voor jou als ondernemer. Hoe ervaar jij het ondernemerschap en hoe kan je uitgroeien tot een juweel van een ondernemer?  We praten er niet alleen over, maar gaan aan de slag met creatieve methodieken en acties. Je staat sterker in je schoenen, stelt een EHBT (eerste hulp bij twijfel)-kit samen, leert jezelf meer waarderen en vertrouwen, je voelt jezelf een schitterende ondernemer  van (on)schatbare waarde!

Hoe vraag je individuele coaching aan als werknemer of ondernemer?
  • Woon je in de regio Heusden-Zolder of Sint-Truiden en Wellen? Schenk jezelf (of iemand anders) dan een loopbaancoaching! Meld je aan via erkend loopbaancentrum Werk met Zin dan kan je loopbaancoaching betalen met opleidingscheques.

 

  • Woon je buiten deze regio? Heb je geen recht op loopbaancheques? Wil je een andere vorm van coaching dan loopbaancoaching?   Zoek je als leidinggevende individuele coaching een van je werknemers?  Vul dan snel het contactformulier in op  https://www.sjic.be/contact

Teamcoaching
Voor een juweel van een team

Sta je voor een (nieuwe) uitdaging als team? Heb je graag ondersteuning bij het zetten van de eerste stappen in je leer- of groeiproces ? Wil je iets nieuws doen/creëren en écht in actie komen? Wil je graag een juweel van een teamwerking?
Schenk jezelf (of iemand anders) dan een SJIC teamcoaching!


Organisatiecoaching
Voor een juweel van een organisatie

Heb je een nieuwe werknemer in dienst en wil je hem zo snel mogelijk laten schitteren in zijn job en in je team?
Staan er medewerkers voor een nieuwe uitdaging?
Zijn er in jouw organisatie veranderingen op til waarin je je medewerkers gemotiveerd wil meenemen?

SJIC-coaching werkt vanuit verhalen inspirerend, motiverend, oplossings- en perspectiefgericht aan concrete doelstellingen “op maat”. We ontwerpen samen een uniek plan van aanpak om écht over te gaan tot actie. Doorheen het proces in mijn coachingspraktijk of op de werkvloer word je een schitterend en waardevol juweel van een persoon, team of organisatie dat (graag) gezien mag worden.


UNIEK AANBOD : Voor een juweel van jouw toekomst : Coachingstraject

Je stapt met een schitterend gevoel en juweel uit het coachingstraject.  Je voelt je gedragen door je eigen creatiekracht, energie en motivatie en gestimuleerd door je omgeving.
Het accent ligt op het creatieve proces: Via creatief denken, voelen, zijn en doen kom je tot nieuwe inzichten. Je ontwerpt via deze weg een nieuw plan van aanpak  en realiseert deze acties stap voor stap in je eigen stijl. Je gaat je leven, job, team, organisatie anders bekijken en in de toekomst ook anders aanpakken.

Het juweel visualiseert (een deel van) je traject dat je kan dragen als blijvende herinnering of leidraad voor je toekomst of als instrument om je traject bespreekbaar te maken met anderen in je omgeving. En neen… Je hoeft hiervoor geen kunstenaar of juweelontwerper te zijn, zelfs creatieve ervaring is niet noodzakelijk.

Wil jij ook een WAARDE-ring, armband, ketting, oorbellen?

Stuur een mail naar coaching@sjic.be om een intakegesprek aan te vragen

Voor individuen, zelfstandige, ondernemers,… die hun toekomst anders willen aanpakken maar (nog) niet toekomen aan plannen of tot actie komen.