Loopbaancoaching voor ondernermers

Date

09 mrt 2021
Expired!

Time

19:00 - 20:00

ONLINE Infosessie : “Kan ik me als zelfstandige laten coachen met loopbaancheques?”

“Ja natuurlijk! Loopbaancheques zijn er voor werknemers én zelfstandige ondernemers.” Tijdens deze gratis infosessie bespreken we wat loopbaancoaching voor jou als zelfstandige ondernemer kan betekenen.

Is loopbaancoaching iets voor jou?

Stel je je wel eens vragen bij jou als ondernemer en/of de manier waarop jij je carrière als ondernemer beleeft? Dan is loopbaancoaching ZEKER iets voor u!

Loopbaancoaching start steeds vanuit jouw (loopbaan)vraag. Een vraag zoals:

 • Ik heb een eigen zaak, maar wil het anders. Hoe?
 • Hoe kan ik écht in actie komen, het blijft momenteel vooral bij dromen?
 • Hoe vind ik een betere work-lifebalance?
 • Hoe kan ik mijn talenten en competenties optimaal kan inzetten in mijn zaak?

Door in gesprek te gaan met een loopbaancoach kan je antwoorden vinden op deze en andere vragen. Je krijgt een beter inzicht in jezelf als ondernemer en de manier van ondernemen die bij jou past.

Tijdens de infosessie overlopen we een aantal mogelijke loopbaanvragen voor ondernemers.

Waarom zou ik me als zelfstandige laten coachen?

Je koos bewust voor een leven als zelfstandige ondernemer waarin je in alle vrijheid kan kiezen voor wat je graag doet. Klopt dit (nog) voor jou? Of ben je op een ander spoor beland?”

Als zelfstandige ondernemer worden we vaak geleefd door wat de klant wenst, door wat het zakendoen van ons vraagt (marketing, boekhouding, enz…), door regels een voorwaarden die de overheid of opdrachtgevers ons opleggen,… Vaak komen we tijd en handen te kort, durven we niet delegeren omdat dit extra kosten betekent,… We hebben het niet meer in de hand…

We kunnen doen wat we willen, op de manier zoals we het willen als zelfstandige… maar vaak hebben we het gevoel dat we er helemaal alleen voor staan. Goed nieuws! Dat is niet zo! Dankzij loopbaancoaching voor ondernemers kan je spreken met een coach die een externe blik werpt op jou als ondernemer en je zaak. Je ontdekt waar je voor staat en waar je écht voor wil gaan. Zo maak je beslissingen en keuzes die echt bij jou en jouw zaak passen. We zorgen er samen voor dat jij het terug in handen neemt.

Een kado van de Vlaamse overheid

Dankzij de loopbaancheques van VDAB, betaal je slechts 80 euro voor 7u coaching. Daar bovenop krijg je een gratis kennismakingsgesprek én gegarandeerde nazorg! De rest krijg jij als ondernemer kado van de Vlaamse overheid: nl. een subsidie van 93% van de reële waarde!!!

SJIC Loopbaancoaching werkt samen met het erkend en gemandateerd loopbaancenter WISL

Welke info mag je tijdens deze gratis infosessie verwachten?

 • Mogelijke loopbaanvragen voor ondernemers
 • Hoe wil jij je leven als ondernemer verder vormgeven? Tip van de dag.
 • Hoe kan ik dat cadeau in ontvangst nemen?
  • Voorwaarden voor loopbaanbegeleiding als zelfstandige
  • Hoe loopbaancheques aanvragen?
 • Tijd voor vragen

Laat je inspireren en schrijf je in voor deze gratis infosessie

Wil je liever individueel in gesprek gaan over loopbaancoaching voor zelfstandige ondernemers? Boek dan ineens een gratis kennismakingsgesprek.

Wil je meer info over het aanbod van SJIC Coaching voor zelfstandige ondernemers? Klik dan op “Voor een juweel van een ondernemer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *